Skip to content

Η Politis Group εκπροσώπησε την Ελλάδα στο WOO Global Congress, στο Τορόντο του Καναδά

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ_WOO Global Congress στο Τορόντο

Η Politis Group, ως τακτικό μέλος του World Out Of Home Organization (WOO), του παγκόσμιου συνδέσμου των εταιρειών υπαίθριας διαφήμισης, συμμετείχε στο μεγάλο ετήσιο συνέδριο WOO Global Congress που πραγματοποιήθηκε στο Τορόντο του Καναδά από τις 25 έως τις 27 Μαΐου.

Στο διεθνούς κύρους αυτό συνέδριο, το οποίο πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά με φυσική παρουσία, έδωσαν το παρόν περισσότεροι από 400 σύνεδροι προερχόμενοι από 5 ηπείρους και συζητήθηκαν οι εντυπωσιακές τεχνολογικές εξελίξεις και πολύ υψηλές προοπτικές του κλάδου της υπαίθριας διαφήμισης (ΟΟΗ).

Ανάμεσα στα συμπεράσματα του συνεδρίου ήταν ότι εισερχόμαστε με ταχύ ρυθμό στη “new Golden Age” της υπαίθριας διαφήμισης και ότι είναι καθοριστική για την ανάδειξη της αξίας του μέσου τόσο  η ανάπτυξη και γεωγραφική επέκταση των digital διαφημιστικών σημείων όσο και η παροχή αξιόπιστων στοιχείων μέτρησης βάσει των καλών πρακτικών του κλάδου.

Ενδεικτικό της κινητικότητας που παρατηρείται στον κλάδο για την ανταλλαγή καλών πρακτικών και το συντονισμό στις δημιουργικές προκλήσεις που παρουσιάζονται είναι η επίσκεψη του προέδρου του World Out Of Home Organization (WOO), κ. Tom Goddard, στα κεντρικά γραφεία της Politis Group στην Ελλάδα.

Στη συνάντησή του με τον CEO του Ομίλου Πολίτη, κ. Χάρη Πολίτη, ο πρόεδρος του WOO είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις σημαντικές εξελίξεις στο OOH στην Ελλάδα και μοιράστηκε τις προσδοκίες του για τις παγκόσμιες εξελίξεις στον κλάδο που έχει βρεθεί στο επίκεντρο της διαφημιστικής προσοχής με τη μετάβαση στην digital εποχή.

Η Politis Group σημειώνουμε ότι κατέχει εκτός από ηγετική θέση στην αγορά της Ελλάδας και αυξανόμενη παρουσία στην Κύπρο ενώ ήδη, μέσω συνεργασιών με τους μεγαλύτερους στον κόσμο προμηθευτές εξειδικευμένων λογισμικών συστημάτων και αυτοματισμών στο outdoor, υλοποιεί πρόγραμμα digital transformation των δραστηριοτήτων του.