Skip to content

Ο PRIDE 98.6 έδωσε ζωή στο ΣΕΦ.

4 (1)

Για τον Pride, ο σεβασμός επεκτείνεται σε όλες τις πτυχές της ύπαρξής μας – από το πως φερόμαστε στο συνάνθρωπο και τον διπλανό μας έως τα ζώα και το περιβάλλον, το μόνο σπίτι μας. Με αυτό το αξίωμα ως γνώμονα, την Κυριακή 14/5/2023 ο Pride 98.6 και το Save Your Hood ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα ανοιχτό κάλεσμα για την απομάκρυνση των σκουπιδιών από την παράκτια περιοχή του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Τα απορρίμματα στις ακτές αποτελούν διαχρονική και σημαντική απειλή για την υγεία μας, αλλά και για τη θαλάσσια πανίδα. Με τους τελευταίους πρόσφατους Νοτιάδες η κατάσταση έχει χειροτερέψει εγκλωβίζοντας τόνους σκουπιδιών ανάμεσα στους κυματοθραύστες και τις παραλίες. Είναι λοιπόν επιτακτική ανάγκη να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας γιατί το περιβάλλον μας χρειάζεται πιο πολύ από ποτέ.

Την Κυριακή από νωρίς το team Pride και οι σύμμαχοι και ally μας, οι εθελοντές του Save Your Hood, βάλαμε τα γάντια εργασίας μας, προμηθευτήκαμε σακούλες απορριμμάτων και γιορτάσαμε την Γιορτή της Μητέρας με έναν ιδιαίτερο τρόπο, κάνοντας ένα δώρο στην μαμά όλων μας, τη Γη!

Στόχος ήταν να δώσουμε στην παραλία του Σ.Ε.Φ. μια «ανάσα» ανανέωσης, χωρίς απορρίμματα και κοιτάζοντας το αποτέλεσμα, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως – για την ώρα – «Αποστολή Εξετελέσθη»!

Bring it on, team Pride is onboard!