Με τον COVID-19 να συνεχίζει να εξαπλώνεται, πολλές κυβερνήσεις στον κόσμο έχουν ήδη εξελίξει ή ετοιμάζουν εφαρμογές (apps) που χρησιμοποιούν σε έξυπνα κινητά τηλέφωνα πολιτών που θα διευκολύνουν τις υγιειονομικές αρχές. Πρόκειται για εφαρμογές που χρησιμοποιούν τεχνολογίες με τις οποίες μπορεί να επιτευχθεί το λεγόμενο digital contact tracing, δηλαδή η «ψηφιακή ιχνηλάτηση» των επαφών των κρουσμάτων.

Η Politis Technologies επενδύει στη δημιουργία μίας εφαρμογής η οποία, σε αντίθεση με όσες εξετάζονται μέχρι σήμερα, ναι μεν θα βοηθάει στην ιχνηλάτηση αλλά κυρίως θα ενισχύσει τον παραγωγικό ιστό της χώρας και ειδικότερα αυτόν του τουρισμού.

Μια εφαρμογή που θα καλύπτει τις ανάγκες για ενημέρωση του κρατικού μηχανισμού αλλά δεν θα αμελεί τον εμπορικό κλάδο.

Μία εφαρμογή που θα δώσει την δύναμη στον κόσμο να πάρει πίσω τη ζωή του!

Στόχος είναι όχι μόνο να μένουμε ασφαλείς αλλά να ζούμε ασφαλείς εστιάζοντας σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητας του πολίτη:

  • Σπίτι
  • Εργασία
  • Μετακινήσεις
  • Τουρισμός

Η συγκεκριμένη εφαρμογή αποτελεί μία ψηφιακή πρωτοτυπία και παράλληλα, με τις δεδομένες παραμετροποιήσεις και τους τομείς που καλύπτει, παρουσιάζει μία σειρά από πλεονεκτήματα που έχουν ουσιαστικό αντίκτυπο στην καθημερινότητα των πολιτών, των εργαζομένων, του παραγωγικού/εμπορικού ιστού της χώρας αλλά και στις διαδικασίες του κράτους.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ-ΖΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ