Τιμητική παρουσία του Ομίλου Πολίτη στο μεγάλο συνέδριο FORO ALOOH που πραγματοποιήθηκε στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής από 25 έως 27 Σεπτεμβρίου.

Ο leader της ελληνικής αγοράς υπαίθριας διαφήμισης, Όμιλος Πολίτη (www.politisgroup.com) παρουσίασε τις ενδιαφέρουσες εξελίξεις που αναμένονται στο OOH στην Ελλάδα και άθροισε απόψεις και προσδοκίες για τις παγκόσμιες εξελίξεις με μερικά από τα πιο σημαντικά ονόματα του κλάδου σε ολόκληρο τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, ο Μάριος Γεωργακόπουλος, New Business Manager από τον Όμιλο Πολίτη (Ελλάδα), ο Borja Balanzat Góngora, Γενικός Διευθυντής της Exterion Media (Ισπανία), ο Tom Goddard, Πρόεδρος του World Out of Home Organization (Μεγ. Βρετανία), ο Ricardo Bastos, CEO του ομίλου DreamMedia (Πορτογαλία) και ο Jim Liu, CEO της BNR Communications (Κίνα) τοποθετήθηκαν πάνω σε επίκαιρα ζητήματα που αλλάζουν την εικόνα και την επιδραστικότητα του OOH σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως το digital transformation του δικτύου, ο αυτοματισμός στις συναλλαγές και οι εφαρμογές διασυνδεσιμότητας μεταξύ του διαφημιστικού σημείου και του στοχευόμενου κοινού. Τη συζήτηση συντόνισε η Kym Frank, Πρόεδρος της Geopath (ΗΠΑ).

Ο Όμιλος Πολίτη κατέχει εκτός από ηγετική θέση στην αγορά της Ελλάδας και αυξανόμενη παρουσία στην Κύπρο ενώ ήδη, μέσω συνεργασιών με τους μεγαλύτερους στον κόσμο προμηθευτές εξειδικευμένων λογισμικών συστημάτων και αυτοματισμών στο outdoor, υλοποιεί πρόγραμμα digital transformation των δραστηριοτήτων του.