Το παρών έδωσε η Politis Group στο ετήσιο ITS World Congress  στο Αμβούργο, μεταξύ 11 και 15 Οκτωβρίου 2021. Το συγκεκριμένο συνέδριο  αποτελεί τη μεγαλύτερη διοργάνωση για την Έξυπνη Κινητικότητα σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ συμμετέχουν φορείς και εταιρείες που έχουν έντονο ενδιαφέρον και άμεση εμπλοκή στη διαμόρφωση της επόμενης μέρας σε λύσεις που αλλάζουν τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε σήμερα τις μετακινήσεις μας στις μεγαλουπόλεις.
Στελέχη της Politis Technologies πραγματοποίησαν συναντήσεις με μεγάλους προμηθευτές της παγκόσμιας αγοράς, αλλά και συζήτησαν  νέες ιδέες με start-ups που δίνουν τη διαφορετική τους ματιά στο χώρο της Έξυπνης Κινητικότητας.
Η Politis Group έχοντας χαράξει πορεία ώστε να καταστεί το μεγαλυτερο Smart City House στην Ελλάδα, έχει υπογράψει αποκλειστικές συνεργασίες με μεγάλους προμηθευτές hardware και software σε τέσσερις τομείς δραστηριότητας που είναι: η έξυπνη κινητικότητα, η διαχείριση του περιβάλλοντος, οι υποδομές πυρασφάλειας και η προστασία πολιτών.
Επίσης, η Politis Group εστιάζει σε ακόμη μια χρησιμότητα των εφαρμογών της έξυπνης κινητικότητας εντός των πόλεων, προκειμένου να αναπτύξει λογισμικά μετρήσεων, τα οποία θα ωφελήσουν τους διαφημιζόμενους της out of home επικοινωνιας, βελτιώνοντας συνεχώς τις μεθόδους και την εμπειρία της στο χώρο της διαφήμισης.