Η επωνυμία Politis Group αποτελεί τη σημερινή εταιρική μορφή του group και δραστηριοποιείται στους κλάδους της υπαίθριας διαφήμισης, των ραδιοφωνικών σταθμών, των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και των διαδικτυακών υπηρεσιών!

Κάθε τομέας ξεχωριστά αποτελεί ισχυρό και σημαντικό κομμάτι ενός οργανωμένου και συμπαγές συνόλου που κινείται μεθοδικά και με σιγουριά προς το μέλλον. Οι εταιρίες του Ομίλου καλύπτουν διαφορετικούς κλάδους δραστηριοτήτων δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε μια να χαράσσει κάθε χρόνο τους δικούς της επιχειρηματικούς στόχους και να αναπτύσσεται συνεχώς.

Οι εταιρίες του ομίλου που δραστηριοποιούνται στην υπαίθρια διαφήμιση συνέβαλαν η κάθε μια με τον τρόπο της στην σημαντική ανάπτυξη του αντικειμένου στην Ελλάδα και άνοιξαν νέους ορίζοντες για τους διαφημιζόμενους. Φτάνοντας στο σήμερα κατέχουν ηγετική θέση στο χώρο της υπαίθριας διαφήμισης στην Ελλάδα και διαχειρίζονται όλα τα Street furniture (bus stops), σε όλες τις πόλεις, με 9.200 θέσεις προβολής μέσα στην πόλη.

Το 2013 μέσω του αναπτυξιακού σχεδίου του ομίλου, το Outdoor στην Ελλάδα περνάει σε μια νέα εποχή! Απαλλαγμένο από τα βάρη του παρελθόντος με όραμα και στρατηγική, βελτιώνει συνεχώς τις παρεχόμενες προς τους διαφημιζόμενους υπηρεσίες και αποκτά την εικόνα που έχει το Outdoor πανευρωπαϊκά.

Στην ανάπτυξη του outdoor έχει συμβάλει βεβαίως η τεχνολογία, μέσω της ανάπτυξης ψηφιακών εφαρμογών υπαίθριας διαφήμισης. Οι σύγχρονες οθόνες που έχουν τοποθετηθεί (digital displays), ειδικές για υπαίθρια χρήση, με έντονη φωτεινότητα που δεν επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες της Ελλάδας αποτελούν μια σημαντική καινοτομία για τον κλάδο. Παράλληλα νέες δημιουργικές προσεγγίσεις προσφέρουν στους διαφημιζόμενους την δυνατότητα να προβληθούν μέσω ειδικών κατασκευών (Wraps) και να κάνουν την επικοινωνία τους ξεχωριστή και παράλληλα εντυπωσιακή.

Το 2014, 2015 και 2016 η καινοτομία και η δημιουργικότητα της ομάδας του Outdoor κατάφερε να βραβευτεί με τα ύψιστα βραβεία της διαφημιστικής καινοτομίας στη νοτιοανατολική Ευρώπη, τα «Ermis Awards».

Η πρόσφατη αναβάθμιση του στόλου των οχημάτων αλλά και του εξειδικευμένου τεχνικού τμήματος για όλες τις εταιρίες του group ήταν ένας από τους αναπτυξιακούς στόχους που επιτεύχθηκε γρήγορα και με μεγάλη επιτυχία αναβαθμίζοντας παράλληλα τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους διαφημιζόμενους πελάτες της αλλά και την καλύτερη συντήρηση του δικτύου της.

Παράλληλα με την ανάπτυξη του Outdoor o Όμιλος διευρύνει την παρουσία του και προχωρά σε ένα νέο επιχειρηματικό βήμα, την απόκτηση δύο ραδιοφωνικών σταθμών, του Sfera 102.2 και του Μουσικού 98.6 κάνοντας έτσι αισθητή την παρουσία του και στον τομέα των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας.

Ο τουριστικός κλάδος αποτέλεσε ακόμη ένα σημαντικό σημείο ενδιαφέροντος των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του ομίλου και η σημαντική δράση στον τομέα της τουριστικής ανάπτυξης ήρθε μέσω των Αιγαιοπελαγίτικων Ακτών και του ξενοδοχείου «Paros Palace», ένα ξενοδοχείο κόσμημα στην καρδιά της Πάρου ενώ το 2016 ο όμιλος έκανε την είσοδος του και στον κλάδο των διαδικτυακών υπηρεσιών με το λανσάρισμα του Food Videos.