Η Politis Group δραστηριοποιείται σήμερα στους τομείς της υπαίθριας διαφήμισης, των ραδιοφωνικών σταθμών, των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, των διαδικτυακών υπηρεσιών και των smart city solutions!

Κάθε ένας από τους τομείς δραστηριότητας του ομίλου αποτελεί ισχυρό και σημαντικό κρίκο ενός οργανωμένου και συμπαγούς συνόλου, που κινείται μεθοδικά και με σιγουριά προς το μέλλον. Καλύπτοντας διαφορετικούς κλάδους, ο όμιλος έχει τη δυνατότητα να χαράσσει κάθε χρόνο στοχευμένη στρατηγική και να εστιάζει σε συγκεκριμένους επιχειρηματικούς στόχους, με βασικό γνώμονα την ανάπτυξη.

Όσες από τις εταιρίες του ομίλου δραστηριοποιούνται στην υπαίθρια διαφήμιση, συνέβαλαν – η κάθε μια με τον τρόπο της – στην σημαντική ανάπτυξη του κλάδου στην Ελλάδα ανοίγοντας νέους ορίζοντες για τους διαφημιζόμενους. Σήμερα η Politis OOH κατέχει ηγετική θέση στο χώρο της υπαίθριας διαφήμισης, με περισσότερες από 9.200 θέσεις προβολής, διαχειριζόμενη όλα τα Street furniture (bus stops), στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας.

Το 2013 μέσω του αναπτυξιακού σχεδίου του Oμίλου, η υπαίθρια διαφήμιση στην Ελλάδα πέρασε σε μια νέα εποχή! Απαλλαγμένη από τα βάρη του παρελθόντος, με όραμα και στρατηγική, βελτιώνει συνεχώς τις παρεχόμενες προς τους διαφημιζόμενους υπηρεσίες και αποκτά εικόνα εφάμιλλη με το Outdoor πανευρωπαϊκά.

Στην γενικότερη αυτή ανάπτυξη συμβάλει σημαντικά και η τεχνολογία, μέσω ψηφιακών εφαρμογών υπαίθριας διαφήμισης. Οι σύγχρονες οθόνες που έχουν τοποθετηθεί (digital displays), ειδικές για υπαίθρια χρήση, με έντονη φωτεινότητα που δεν επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες της Ελλάδας, αποτελούν μια σημαντική καινοτομία για τον κλάδο. Παράλληλα νέες δημιουργικές προσεγγίσεις προσφέρουν στους διαφημιζόμενους την δυνατότητα να προβληθούν μέσω ειδικών κατασκευών (Wraps), προσφέροντας ακόμα περισσότερες λύσεις και δυνατότητες ξεχωριστής και πιο εντυπωσιακής επικοινωνίας.

Το 2014, 2015 και 2016 η καινοτομία και η δημιουργικότητα της ομάδας του Outdoor κατάφερε να αποσπάσει τρία «Ermis Awards», τη μεγαλύτερη αναγνώριση διαφημιστικής καινοτομίας στη νοτιοανατολική Ευρώπη, στον κλάδο της επικοινωνίας.

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε αναβάθμιση του στόλου των οχημάτων και στελέχωση του  τεχνικού τμήματος με άρτια εξειδικευμένο προσωπικό, για όλες τις εταιρίες του Ομίλου. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελούσε έναν από τους αναπτυξιακούς στόχους που επιτεύχθηκε γρήγορα και με μεγάλη επιτυχία, αναβαθμίζοντας ταυτόχρονα τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους διαφημιζόμενους πελάτες, βελτιώνοντας το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα, και επιτυγχάνοντας την καλύτερη συντήρηση του δικτύου του.

Παράλληλα με την ανάπτυξη του Outdoor, o Όμιλος διεύρυνε την παρουσία του, προχωρώντας σε ένα ακόμα επιχειρηματικό βήμα, την απόκτηση δύο ραδιοφωνικών σταθμών, του Sfera 102.2 και του Μουσικού 98.6, κάνοντας έτσι αισθητή την παρουσία του και στον τομέα των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας. Το 2020, προστέθηκε στην οικογένεια των ραδιοφώνων και ο νεανικός μουσικός σταθμός Music 89.2

Ο τουριστικός κλάδος, αποτέλεσε και αυτός ένα σημαντικό σημείο ενδιαφέροντος των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του Ομίλου. Η δράση στον τομέα της τουριστικής ανάπτυξης ήρθε μέσω των Αιγαιοπελαγίτικων Ακτών και του ξενοδοχείου «Paros Palace», ένα ξενοδοχείο κόσμημα στην καρδιά της Πάρου.

Tο 2016 έγινε είσοδος και στον κλάδο των διαδικτυακών υπηρεσιών με το λανσάρισμα του Food Videos, ένα θεματικό «κανάλι» παρουσίασης βίντεο με συνταγές μαγειρικής που επικοινωνεί μέσω της διασύνδεσής του με δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως: Facebook, YouTube και ως κεντρικό «σημείο αναφοράς» έχει το website: www.foodvideos.gr

Τελευταία επιχειρηματική κίνηση για την Politis Group αποτελεί η Politis Technologies-Smart City Solutions. Μία κίνηση που αφορά στην επένδυση σε τεχνολογίες – hardware & software – δημιουργίας έξυπνων πόλεων, προσφέροντας υπηρεσίες σε κράτος και πολίτες, που βελτιώνουν αισθητά την καθημερινότητά τους.