ΟΠΑΠ Play

Tον Δεκέμβριο του 2017, ξεκίνησε μία νέα επιχειρηματική δραστηριότητα στον χώρο του gambling. Ο ΟΠΑΠ, η κορυφαία εταιρεία τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα και μία από τις πλέον καταξιωμένες στον κλάδο της παγκοσμίως, επέλεξε ως στρατηγικό της συνεργάτη τον Όμιλο Πολίτη.

Στόχος αυτής της συνεργασίας, η  ανάπτυξη ενός δικτύου καταστημάτων ΟΠΑΠ Play στην Αττική αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Λίγα λόγια για την  OΠΑΠ Play

Τα Παιγνιομηχανήματα του ΟΠΑΠ διαθέτουν βίντεο-οθόνη με σύγχρονα γραφικά  και χρησιμοποιούνται για τη διεξαγωγή τυχερών παιχνιδιών. Είναι παρόμοια με τα κλασσικά Παιγνιομηχανήματα, στη λογική ότι κάθε τερματικό είναι μία αυτόνομη συσκευή  μέσα στην οποία το κάθε παιχνίδι  διαθέτει μία γεννήτρια τυχαίων αριθμών. Κάθε τερματικό είναι συνδεδεμένο στο κεντρικό σύστημα του ΟΠΑΠ, μέσω του οποίου γίνεται η διαχείριση, η παρακολούθηση και ο έλεγχος σωστής λειτουργίας των παιχνιδιών.

Τα παιχνίδια είναι πολύ εύκολα στη χρήση τους. Ο παίκτης επιλέγει το χρηματικό ποσό  που επιθυμεί να στοιχηματίσει και στη συνέχεια πατάει το κουμπί έναρξης του παιχνιδιού. Ο παίκτης δεν έχει κανέναν έλεγχο επί των συνδυασμών που θα εμφανιστούν ή οποιασδήποτε νίκης που θα επιτευχθεί. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος πρόβλεψης πότε και αν θα κερδίσει.

Το αποτέλεσμα κάθε στοιχήματος σε ένα παιχνίδι είναι τυχαίο και δεν επηρεάζεται, ελέγχεται ή σχετίζεται με οτιδήποτε άλλο εκτός από τις αριθμητικές τιμές που παράγονται από πιστοποιημένη γεννήτρια τυχαίων αριθμών, σε σχέση με τον εκάστοτε πίνακα απόδοσης κερδών  και τους κανόνες του παιχνιδιού που ισχύουν.  Το ελάχιστο και το μέγιστο χρηματικό ποσό συμμετοχής στα παιχνίδια, καθώς και το μέγιστο χρηματικό ποσό κέρδους εμφανίζονται στην οθόνη κάθε Παιγνιομηχανήματος. Οι κανόνες διεξαγωγής του κάθε παιχνιδιού παρουσιάζονται στον παίκτη μέσω της οθόνης οδηγιών του παιχνιδιού.

 

Τα παιχνίδια

Τα παιχνίδια που έχει εγκαταστήσει ο ΟΠΑΠ  στο δίκτυο καταστημάτων PLAY είναι τελευταίας τεχνολογίας και προσφέρουν μια άριστη ψυχαγωγική εμπειρία στους παίκτες.

Ο ΟΠΑΠ Α.Ε. έχει επιλέξει για το δίκτυο καταστημάτων PLAY, τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως, με χιλιάδες παιχνίδια εγκατεστημένα στη διεθνή αγορά.

Gambling 01 Φεβρουαρίου 2018