Στον Όμιλο Πολίτη πιστεύουμε ότι η επένδυση στoν τομέα του Real Estate / Ακινήτων αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο ανάπτυξης. Με αυτό ως γνώμονα, ο Όμιλος προχωρά σε ανάλογες επενδύσεις, με βασικούς πυλώνες τις εγκαταστάσεις και χώρους γραφείων και τον τουρισμό.

Επενδύει σε περιοχές με υψηλή ζήτηση, κίνηση και αξία, όπως η επιχειρηματική περιοχή της Λεωφόρου Κηφισίας και το λιμάνι του Πειραιά. Τα κτίρια στα οποία γίνονται οι επενδύσεις έχουν μεγάλη εμπορική αξία, πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα υποδομής, υλικών και σχεδιασμού και αποτελούν ιδανικές λύσεις για επαγγελματικούς χώρους και χώρους γραφείων για οποιαδήποτε επιχείρηση.

Καθώς η Ελλάδα είναι ένας από τους καλύτερους ταξιδιωτικούς προορισμούς στον κόσμο, ο Όμιλος Πολίτη εστιάζει και στα ελληνικά νησιά. Η Πάρος – ένα από τα πιο διάσημα νησιά των Κυκλάδων – αποτέλεσε μία από τις ιδανικότερες επιλογές για επενδύσεις, εξασφαλίζοντας προστιθέμενη αξία για αυτούς που θα αποφάσιζαν να επενδύσουν σε γη.

Εκεί ο Όμιλος δημιούργησε το Paros Palace Suites Hotel χρησιμοποιώντας τις ασφαλέστερες τεχνικές, υλικά υψηλής ποιότητας και έναν απαράμιλλο σχεδιασμό που σέβεται το περιβάλλον, τους κατοίκους και την ήδη υπάρχουσα αισθητική του νησιού.

Η σχέση του Ομίλου με τα ακίνητα προχωρά ακόμη περισσότερο μέσω υπηρεσιών διαχείρισης – τις οποίες προσφέρουμε στο Paros Palace Suites Hotel – διασφαλίζοντας ότι όλα λειτουργούν ομαλά και απρόσκοπτα.

Real Estate 05 Ιουνίου 2017