Skip to content

Τα νέα μας

Η Politis Group εγκαινιάζει συστήματα «ευφυούς» αποστείρωσης χώρου

Η Politis Group μέσω της Politis Technologies η οποία εξειδικεύεται στις έξυπνες λύσεις για το Περιβάλλον πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά. Συγκεκριμένα, εγκαινιάζει συστήματα «ευφυούς» αποστείρωσης χώρου και καθαρισμού αέρα εσωτερικών χώρων. Τα νέα συστήματα, πληρούν όλες τις απαιτούμενες Διεθνείς και Ευρωπαϊκές προδιαγραφές, αναβαθμίζοντας τον αέρα που αναπνέουμε, εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα ζωής. Η Politis Group αξιοποιώντας τεχνογνωσία ετών και ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της κοινωνίας μας στοχεύει μέσω του ψηφιακό μετασχηματισμό να κάνει τη ζωή των πολιτών περισσότερο βιώσιμη.
Read More

Η Politis Technologies συμμετείχε στην Attica Green Expo

Η Politis Technologies, η οποία ανήκει στην Politis Group, συμμετείχε στην Attica Green Expo, μια έκθεση με περιβαλλοντικό και κοινωνικό πρόσημο, που πραγματοποιήθηκε στις 24 Μαίου στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου Tae Kwon Do.  Ο Μιχάλης Κόκκινος, Politis Technologies Project Manager & Public Affairs, εκπροσώπησε την Politis Group στο 2ο panel με τίτλο « Ψηφιακός Μετασχηματισμός & Πρασινή μετάβαση» με συντονιστή τον Ν. Υποφαντή, σχολιάζοντας για τις νέες ολοκληρωμένες λύσεις προστασίας του περιβάλλοντος. Η Politis Technologies για μια ακόμη φορά πρωτοπορεί σε λύσεις που εξασφαλίζουν την ποιότητα του αέρα  και τον αστικό εξοπλισμό με κύριο γνώμονα την προστασία των πολιτών.
Read More

Η Politis Group εγκαινιάζει ένα νέο σημείο υψηλής εμπορικής αξίας στη Λεμεσού

Η Politis Group επεκτείνει διαρκώς την παρουσία της στον τομέα της υπαίθριας διαφήμισης, μένοντας πιστή στην υπόσχεσή της για συνεχή εξέλιξη και πρωτοπορία. Διατηρώντας την ανοδική πορεία χρόνων, δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο δίκτυο με τις πιο εμβληματικές θέσεις του κλάδου για την προβολή των διαφημιζόμενων. Ο Όμιλος εγκαινιάζει ένα νέο σημείο υψηλής εμπορικής αξίας στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού πλησίον της μαρίνας, το οποίο αποτελεί την κεντρικότερη και μεγαλύτερη σε διαστάσεις διαφημιστική επιφάνεια σε όλη την χώρα.  Η premium αυτή θέση προσθέτει μοναδική αξία στο δίκτυο της Politis Out of Home, προσφέροντας στους πελάτες διαφημιστικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.
Read More

Ο PRIDE 98.6 έδωσε ζωή στο ΣΕΦ.

Για τον Pride, ο σεβασμός επεκτείνεται σε όλες τις πτυχές της ύπαρξής μας – από το πως φερόμαστε στο συνάνθρωπο και τον διπλανό μας έως τα ζώα και το περιβάλλον, το μόνο σπίτι μας. Με αυτό το αξίωμα ως γνώμονα, την Κυριακή 14/5/2023 ο Pride 98.6 και το Save Your Hood ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα ανοιχτό κάλεσμα για την απομάκρυνση των σκουπιδιών από την παράκτια περιοχή του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Τα απορρίμματα στις ακτές αποτελούν διαχρονική και σημαντική απειλή για την υγεία μας, αλλά και για τη θαλάσσια πανίδα. Με τους τελευταίους πρόσφατους Νοτιάδες η κατάσταση έχει χειροτερέψει εγκλωβίζοντας τόνους σκουπιδιών ανάμεσα στους κυματοθραύστες και τις παραλίες. Είναι λοιπόν επιτακτική ανάγκη να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας γιατί το περιβάλλον
Read More

Η Politis Group τίμησε την μνήμη του ιδρυτή της Γεώργιου Πολίτη

Η Politis Group τίμησε την μνήμη του ιδρυτή της Γεώργιου Πολίτη την Δευτέρα 8 Μαίου, η οποία αποτελεί την επέτειο των 9 ετών απο τον θάνατό του. Σε στενό κύκλο στελεχών του Ομίλου τελέστηκε το μνημόσυνο εις μνήμην του Γεώργιου Πολίτη. Ένας χαρισματικός άνθρωπος έφυγε απο την ζωή μόλις σε ηλικία 55 ετών, όμως κατάφερε να αφήσει πίσω του σημαντικό έργο που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Όσα χρόνια και αν περνάνε, η εικόνα του Γ. Πολίτη παραμένει ανεξίτηλη σε φίλους και συνεργάτες ώς ένας άνθρωπος με ήθος και επαγγελματισμό.
Read More

Η PolitisGroup πραγματοποιεί δράσεις αγάπης και πάλι!

H Politis Group λειτουργώντας για μια ακόμη φορά με βάση τον συνάνθρωπο πραγματοποίησε δύο δράσεις αγάπης κατα την περίοδο του Πάσχα. Ο Όμιλος και οι άνθρωποί του δώρισαν στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα λαμπάδες και παιχνίδια, γεμίζοντας με Φώς και χαρά τα πρόσωπα μικρών και μεγάλων κοριτσιών.  Και συνεχίζουμε! Συμβάλλουμε έμπρακτα στο έργο του πατήρ Μάξιμου στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής Ιλισσού, παρέχοντας στις οικογένειας της ενορίας λάδι και αρνιά για τις ημέρες του Πάσχα.  Στην Politis Group τόσο η αγάπη για τον άνθρωπο όσο και η στήριξη της κοινωνίας με κάθε πιθανό τροπο αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής κουλτούρας μας.
Read More

Η Politis Technologies σε συνεργασία με τον ΣΠΑΥ εγκαθιστά σύγχρονα συστήματα πληροφόρησης κοινού

Η Politis Group μέσω της Politis Technologies σε συνεργασία με τον ΣΠΑΥ εγκαθιστά σύγχρονα συστήματα πληροφόρησης κοινού. Συγκεκριμένα, τοποθετούνται LED έγχρωμες οθόνες στον Υμηττό, στις οποίες εμφανίζονται ενημερωτικά μηνύματα. Μέσω αυτής της ενέργειας επιτυγχάνεται η αναβάθμιση του βουνού, καθώς δίνεται η δυνατότητα σε κάθε επισκέπτη να πληροφορείται άμεσα για ζητήματα που αφορούν στην προστασία και ασφάλεια του Υμηττού αλλά και του ίδιου του περιπατητή. 
Read More

The show MAST GOOH on!

Η Politis Group δίνει πρόσβαση στο επαγγελματικό εργαλείο MAST (Media Advanced Selection Tool) μέσω της πλατφόρμας ενημέρωσης για τα ελληνικά μέσα υπαίθριας διαφήμισης  gooh.gr Μέσω του MAST (https://gooh.gr/campaign/) o χρήστης σε 3’ επιλέγει κριτήρια γεωγραφικής και εμπορικής στόχευσης και επιθυμητά αποτελέσματα μέτρησης και ο αλγόριθμος δημιουργεί αυτόματα τη διαφημιστική πρόταση που τα επαληθεύει.
Read More

Στην Politis Group το πρώτο creative digital wrap shelter

Το πρώτο creative digital wrap shelter στο δίκτυο της Politis Out of Home είναι γεγονός. Το πρωτοποριακό creative digital wrap με ενσωματωμένο synchronizing content αποτελεί κομμάτι του digital transformation και εμφανίζεται για πρώτη φορά στο κέντρο της Αθήνας, εγκαινιάζοντας μια νέα τάξη πραγμάτων στον τομέα της υπαίθριας διαφήμισης. Η Mindshare και η Coca-Cola Hellas  αφουγκραζόμενοι τις νέες τάσεις της αγοράς και αξιοποιώντας τις υψηλές δυνατότητες του μέσου, δημιούργησαν για μια ακόμη φορά μια καινοτόμα καμπάνια, παρουσιάζοντας την νέα Coca Cola Zero με tagline « Η πιο απολαυστική που έγινε ποτέ! #TakeASip». Μέσα απο τις εντυπωσιακές οθόνες του digital wrap shelter δημιουργείται ένα μοναδικό περιβάλλον story telling, προσκαλώντας κάθε διερχόμενο να δοκιμάσει το αναψυκτικό.
Read More

Ο Marc Angel, Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στην Politis Group

Η Politis Group, με όραμα μια κοινωνία χωρίς διακρίσεις και μετά την δημιουργία του «PRIDENETWORK», του πρώτου 360ο media με στόχο την ολιστική προσέγγιση της μοναδικότητας του κάθε ανθρώπου, είχε την χαρά να φιλοξενήσει στα studio του PRIDE 98.6 και των PRIDE PODCAST, τον Αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Kοινοβουλίου και συμπρόεδρο του LGBTI Intergroup, κ. Marc Antoine Camille Angel, την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023. Η συνεργάτις του PRIDE NETWORK, κα. Δάφνη Καραβοκύρη, φιλοξένησε στο Podcast της με τίτλο «Δεν Ξέρω Τι Να Κάνω» τον κ. Marc Antoine Camille Angel, συζητώντας θέματα ορατότητας και συμπερίληψης. Μίλησαν για θέματα διαφάνειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση καθώς, και για τις μελλοντικές ενέργειες που σχεδιάζει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Ακόμα, αναφέρθηκαν σε θέματα αστυνομικής βίας, που έχουμε δει κατά καιρούς να λαμβάνουν χώρα σε αρκετά κράτη σε άτομα που είτε ανήκουν είτε όχι στην LGBTQIA+ κοινότητα, καθώς και για θέματα ορατότητας στην
Read More