Με αφορμή την 25ή Μαΐου ,  Παγκόσμια ημέρα εξαφανισμένων παιδιών, ο όμιλος Πολίτη και το  «Χαμόγελο του Παιδιού» ένωσαν για άλλη μια φορά τις δυνάμεις τους, για να ευαισθητοποιήσουν και να ενημερώσουν τους συμπολίτες μας για το φαινόμενο της εξαφάνισης παιδιών, συμβάλλοντας στην περαιτέρω ενίσχυση  του  Εθνικού  Συντονιστικού  Προγράμματος για την  έγκαιρη και έγκυρη ειδοποίηση των πολιτών σε περιστατικά εξαφάνισης/απαγωγής ανηλίκων Amber Alert Hellas .

Η καμπάνια ευαισθητοποίησης εν όψη της Παγκόσμιας ημέρας εξαφανισμένων παιδιών αναρτήθηκε στα υπαίθρια διαφημιστικά μέσα της Politis Out Of Home και πιο συγκεκριμένα στο Digital Network.

Η συνεργασία του ομίλου Πολίτη με το  «Χαμόγελο του Παιδιού» ανακοινώθηκε επίσημα τον προηγούμενο μήνα και έχει  ήδη συμβάλλει  σημαντικά σε 2 ενεργοποιήσεις του Amber Alert αλλά και στην καμπάνια ευαισθητοποίησης  για την παγκόσμια ημέρα των εξαφανισμένων παιδιών. Η συνεργασία αυτή προσφέρεται στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής
Ευθύνης του ομίλου, ο οποίος στηρίζει έμπρακτα  το σπουδαίο έργο του «Χαμόγελου του Παιδιού»

 Πιο συγκεκριμένα, κάθε εικόνα που αποστέλλεται από το «Χαμόγελο του Παιδιού» και το Amber Alert  στην εταιρεία ενεργοποιείται άμεσα στις digital οθόνες όλου του δικτύου της

 Politis Out of Home ώστε να μεγιστοποιηθεί η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση για την εξαφάνιση ενός παιδιού ή ενός ενήλικα. Οι digital θέσεις αποτελούν ένα διευρυμένο δίκτυο και κάθε θέση είναι τοποθετημένη σε κεντρικά και πολυσύχναστα σημεία της πόλης . Το δίκτυο προσφέρει  το πλεονέκτημα κάθε μήνυμα  – ειδοποίηση  εξαφάνισης να γίνει άμεσα ορατό σε χιλιάδες κόσμο που περνά καθημερινά από αυτά τα σημεία. Είναι σημεία με ορατότητα σε πεζούς και οδηγούς δίνοντας τους την δυνατότητα της άμεσης, έγκυρης και λεπτομερής ενημέρωσης σχετικά με το  περιστατικό, λίγα μόλις λεπτά μετά την ειδοποίηση των αρχών η του οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» συμβάλλοντας αποτελεσματικά στον άμεσο εντοπισμό κάθε αγνοούμενου. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το σύστημα  Location Ιintelligence Study  της  POOH την περίοδο 30/1/22 έως 26/2/22  κατέγραψε στο  digital network συνολικό reach 15.000.000 (το reach αντιπροσωπεύει  το άθροισμα των μοναδικών επισκεπτών σε κάθε σημείο ενδιαφέροντος).

Ο Όμιλος Πολίτη με συνέπεια και ευαισθησία δεσμεύεται, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης,  να συνεχίσει να υλοποιεί τέτοιου είδους ενέργειες και συνεργασίες.