Skip to content

Ο Ελληνικός 93.2 στην ραδιοφωνική οικογένεια της Politis Group.

Η Politis Group υποδέχεται τον Ελληνικό 93.2

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της με στρατηγικής σημασίας συμφωνίες, η Politis Group, καλωσορίζει με ιδιαίτερη χαρά στην ραδιοφωνική της «οικογένεια» τον Ελληνικό 93.2.

Η Politis Group ήρθε σε συμφωνία με την Real Group για την απόκτηση ενός ακόμα ραδιοφωνικού σταθμού, που τα τελευταία χρόνια έχει καταλάβει ξεχωριστή θέση στις καρδιές των ακροατών.

Με την απόκτηση του Ελληνικού 93.2 ο Όμιλος Πολίτη συνεχίζει την παράδοσή του στην βιομηχανία του ελληνικού ραδιοφώνου, μ’ έναν ακόμα σταθμό που έχει ως κοινή συνισταμένη την καλή μουσική, τον καλό στίχο και την ψυχή στην ερμηνεία.

Ο Ελληνικός 93.2, πλέον μέσα από την οικογένεια του Ομίλου Πολίτη, θα συνεχίσει να μεταδίδει τόσο τα τραγούδια του σήμερα που ξεχωρίζουν από καταξιωμένους αλλά και νέους καλλιτέχνες, όσο και διαχρονικά τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ. Χωρίς διαχωριστικές γραμμές, χωρίς αγκυλώσεις, περιορισμούς και ταμπέλες, ο Ελληνικός 93.2 επιλέγει και συγκεντρώνει σε μία συχνότητα τις καλύτερες και πιο επιτυχημένες στιγμές του ελληνικού ρεπερτορίου και κερδίζει ολοένα και περισσότερο κοινό καθιστώντας τον σταθμό – ορόσημο στην έντεχνη ελληνική μουσική. 

Ο Ελληνικός 93.2 έρχεται για να αποτελέσει τον 4ο ραδιοφωνικό σταθμό στα FM της Politis Group, που έχει ήδη στο δυναμικό της τους Sfera 102.2, Music 89.2 και Pride 98.6.

Με αφορμή την εξαγορά του Ελληνικού 93.2 η Γενική Διευθύντρια του Ομίλου κα Μίνα Μάζη δήλωσε τα εξής:

«Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Politis Group τον Ελληνικό 93.2, το  ραδιόφωνο που αγαπήθηκε από τους ακροατές από τις πρώτες ώρες μετάδοσης του προγράμματός του. Με την εξαγορά του σταθμού  επιτυγχάνεται ένας ακόμα στόχος μας, αυτός της περαιτέρω ανάπτυξης και της  διείσδυσης στην αγορά, της αύξησης του μεριδίου των ακροατών μέσα από διαφορετικές τυπολογίες ραδιοφωνικών σταθμών. 

Επενδύουμε για να δημιουργήσουμε αξία για τις εταιρείες μας, τους συνεργάτες μας, τους ακροατές μας, τους πελάτες μας, και δεσμευόμαστε ότι ο σταθμός θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του διατηρώντας την ταυτότητα του. »