Skip to content

Φέτος τα Χριστούγεννα εκτός από τα μικρόφωνα, ανοίγουμε και την καρδιά μας!

2_PRIDE ΦΩΤΟ

Αυτές τις γιορτές τα πιο όμορφα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα θα τα ακούσουμε μαζί στοναέρα του Pride 98.6, με σκοπό να διαδώσουμε το μήνυμα της αγάπης και ναπροσφέρουμε χαρά στα παιδιά!
Για ολόκληρο τον Δεκέμβριο ο Pride 98.6 συνεργάζεται με τις Σταθερές Συγκοινωνίες καιμαζί σας καλούν να βοηθήσετε το Χαμόγελο του Παιδιού να συνεχίσει το έργο του για τηνυποστήριξη των παιδιών που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες τηςΘεσσαλίας.
Οι γιορτές είναι ο παράδεισος των παιδιών! Γι' αυτό o Pride 98.6 σε συνεργασία με τιςΣταθερές Συγκοινωνίες διοργανώνει το πιο γιορτινό Live Radio στην καρδιά της πόλης!Στις 18 Δεκεμβρίου από τις 07:00 έως τις 20:00, το ραδιοφωνικό στούντιο του Pride 98.6μεταφέρεται για μία ολόκληρη ημέρα στον σταθμό του μετρό και του ηλεκτρικού στοΜοναστηράκι, από όπου όλοι οι παραγωγοί θα μεταδίδουν ζωντανά τις εκπομπές τους!
Σας περιμένουμε για μια γιορτινή ημέρα γεμάτη ραδιόφωνο, ευχές, καλεσμένους και μίαχριστουγεννιάτικη συναυλία έκπληξη που θα γεμίσει το κέντρο της Αθήνας με μουσική!
Ανοίγουμε τα μικρόφωνα για τα παιδιά του Χαμόγελου, ανοίξτε τις αγκαλιές σας κι ελάτενα συναντηθούμε!