Skip to content

«Music Xpress:Ένα Xmas party στο τραμ για καλό σκοπό!»

1_MUSIC ΦΩΤΟ (1)

Φέτος τα Χριστούγεννα ο Music 89.2 στέκεται δίπλα στο Χαμόγελο του Παιδιού και στα παιδιά που επλήγησαν από τις πλημμύρες της Θεσσαλίας.

Σε συνεργασία με τις Σταθερές Συγκοινωνίες, ο Music 89.2 πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά και παρουσιάζει το Music Xpress, το πιο epic Christmas party που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα για καλό σκοπό, αφού στόχος του είναι να συγκεντρώσουμε όσο περισσότερα χρήματα μπορούμε για τη στήριξη των παιδιών που επλήγησαν από τις πλημμύρες της Θεσσαλίας!

 

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 20:00 το βράδυ, το μουσικό τραμ των Χριστουγέννων ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται τους ακροατές του Music σ’ ένα ατελείωτο party με την καλύτερη mainstream ξένη μουσική!

Σ’ ένα epic Dj set με τα ανεπανάληπτα «Κουνάβια» και τη μία και μοναδική Ξένια Γκάλη που ξεσηκώνει σε κάθε της εμφάνιση τους λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής, οι ακροατές μας θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μία πρωτοποριακή μουσική εμπειρία και να διασκεδάσουν μέσα στα βαγόνια του τραμ, κάνοντας παράλληλα τη βόλτα τους στην Χριστουγεννιάτικη Αθήνα! 

 

Γιατί φέτος τα Χριστούγεννα…θέλουμε να μοιράσουμε χαμόγελα σε όλα τα παιδιά!